Followers

Tuesday, October 19, 2010

Wrislet

Salam kepada semua pembaca blog,,,lama tak update blog (busy dengan kerja-kerja umah hihihi..) ni nak kongsi kisah aku jahit wrislet nir semua gara-gara menziarah blog mila salah seorang kawan yang boleh membakar semangat aku mencuba berbagai-bagai jahitan...thank mila hihihihi...jadinya tengok dok syok melayari blog nir aku pun berminat untuk join jom jahit wrislet anjuran TiniHani jadi inilah hasil walau pun dah due date 15 october 2010,,,jeng-jeng-jeng

hasilnya

untuk lapik dalam dah poket..

first step....
harap-harao geng-geng yang terror beri tunjuk ajar yer....

3 comments:

  1. cantik cantik... aku suka patchwork mcm niii..

    ReplyDelete
  2. cantik..cantik...cantik...waw..waw.. saya sukee!!

    ReplyDelete